'Familie'-kijkers maken zich grote zorgen nadat ze dit lezen over Jan
COS

In 'Familie' gaat het leven verder zonder Peter en Marie-Rose. Francesca probeert er alles aan te doen om bij haar kleinzoon Victor te mogen zijn. Kijkers vrezen dat ze weleens heel ver zou kunnen gaan. Of is dat al gebeurd? 

Wie verder kijkt in de tv-gids, ziet dat Jan zich schuldig voelt tegenover Louise en dat hij haar niet onder ogen durft komen. Hij schrijft ook een brief voor Louise. Die wil ze niet lezen. "Ofwel is Francesca toch schuldig van de brand ofwel heeft ze Victor ontvoerd", merkt een kijker op.

"Zou Francesca niet de opdracht kunnen gegeven hebben aan die uit de gevangenis?", stelt een kijker voor. Anderzijds wordt toch gedacht dat ze zal verdwijnen met haar kleinzoon. "Ze zal hem ontvoeren en zo is Victor er ook uit." Het zou niet de eerste keer zijn dat een baby uit de reeks verdwijnt.

Volgens een kijker is het geen of-verhaal, maar een en-verhaal. "Ze is 100% schuldig én ze gaat hem ontvoeren", klinkt het. Al lijkt zo'n ontvoering nog niet voor meteen, want op woensdag 13 april is Victor er nog. "Het zal dus iets anders zijn dan een ontvoering." En: "Volgens mij zal het dan toch met de brand te maken hebben."

Meer nieuws

Meer nieuws

.