'Familie'-kijkers leveren scherpe commentaar op Mieke
LHX
'Familie'-kijkers leveren scherpe commentaar op Mieke
Foto: VTM

Een tijdlang was Mieke (gespeeld door Caroline Maes) spoorloos in 'Familie'. Toen ze uiteindelijk weer opdook, was dat met een heel andere look.

Vroeger had Caroline Maes donkere lokken, maar tegenwoordig is het een mix van grijs en blond. Die verandering zorgde voor heel wat bezorgdheid bij de kijkers van 'Familie'. Die vreesden dat de actrice de reeks zou verlaten.

Toen ze weer opdook, was de opluchting dan ook groot. Aan Gazet van Antwerpen vertelde dat ze haar haarkleur al langer wilde veranderen, maar dat dat als actrice niet zomaar kan, omdat verschillende scènes vaak door elkaar worden gefilmd. De pauze gaf haar eindelijk de kans.

"Ik ben 47, ik werd stilaan grijs", zei ze ook. "Het werd vermoeiend om elke twee weken mijn haar te kleuren. Ik wou ook mijn leeftijd omarmen."

Zelf is ze blij met haar nieuwe look, maar niet alle 'Familie'-kijkers zijn even enthousiast. "Ze ziet er zoveel ouder uit met dat haar, zwart was veel beter", schrijven ze op sociale media. "Ze mag wel eens een andere kapper zoeken, amai, zo oubollig."

Ook op haar kleding komt er commentaar. "Eerst was Mieke tof gekleed met haar haren mooi in model, nu vind ik haar net gekleed als een bomma. Ze is ineens 20 jaar ouder." "Mieke kleedt zich ouderwets."

Gelukkig zijn er ook veel mensen die haar verdedigen. "Is dat dan een probleem? Zo erg dat mensen daar altijd iets over te zeggen hebben. Iedereen is mooi op zijn manier!", klinkt het.

Meer nieuws

Meer nieuws

.