'Familie'-actrice Cyra Gwynth heeft drastisch besluit genomen
LHX
'Familie'-actrice Cyra Gwynth heeft drastisch besluit genomen
Foto: VTM

Cyra Gwynth speelt de rol van Yoko in 'Familie'. Daarnaast is ze ook r&b-zangeres.

Lange tijd woonde Cyra Gwynth in Nederland. Ze kwam daar vier jaar geleden terecht door de liefde. Ze leerde haar ex kennen in de muziekwereld, want hij is een producer.

Intussen zijn ze uit elkaar, maar de producers met wie ze momenteel samenwerkt, zijn ook nog steeds in Nederland. "Ik maak mijn muziek in Amsterdam, dus dan kon ik evengoed gewoon daar blijven, in een eigen appartementje", redeneerde ze toen de relatie afsprong.

Toen ze werd gevraagd voor 'Familie', besloot ze om te pendelen vanuit Nederland. Dat begon goed, maar algauw werd het nogal zwaar. "Op een gegeven moment dacht ik: wow, het begint wel heftig te worden", geeft ze toe aan Het Laatste Nieuws. "Ik merkte dat er veel gaande was in Brussel."

"Ik dacht: what the hell doe ik nog in Nederland als alles hier gebeurt?", vertelt ze. Daarom hakte ze van de ene op de andere dag een knoop door: ze besloot terug naar Brussel te verhuizen.

Dat ging verbazingwekkend snel. "Binnen de drie weken had ik mijn appartement en ben ik verhuisd", vertelt ze. Welkom terug, Cyra!

Meer nieuws

Meer nieuws

.