'Familie'-actrice Charlotte Sieben niet altijd blij met haar rol: "Dan kan ik me echt slecht voelen"
LHX
'Familie'-actrice Charlotte Sieben niet altijd blij met haar rol: "Dan kan ik me echt slecht voelen"
Foto: VTM

Charlotte Sieben, die Louise speelt in 'Familie', is regelmatig erg onzeker over haar uiterlijk. In 'Lotte gaat diep' vertelt ze dat het voor haar erg helpt om kleren te dragen waarin ze zich goed voelt.

De juiste kleren zijn erg belangrijk voor het zelfvertrouwen van Charlotte Sieben, maar helaas valt dat op de set van 'Familie' vaak tegen. "Dat zijn vaak geen dingen die ik zelf zou aandoen", geeft ze toe. "Als ik die aan heb, zie ik mijn lichaam ineens op een totaal andere manier. Dan kan ik me echt slecht voelen."

Wanneer interviewer Lotte Vanwezemael haar vraagt of de makers van 'Familie' daar geen rekening mee kunnen houden, blijkt dat dat moeilijk zou zijn. "Dan zou ik dat bij heel veel dingen moeten zeggen", antwoordt Charlotte. "Strakke broeken draag ik eigenlijk nooit, maar zij willen daar wel wat strakke broeken in steken. En ik kan moeilijk altijd nee zeggen op alles."

Ze beseft wel dat ze eigenlijk moet leren om het los te laten. "Dat is een personage, die ziet er nu eenmaal zo uit. Als Charlotte zich daar even niet goed bij voelt, dan is dat zo, maar dat ligt aan mezelf."

Meer nieuws

Meer nieuws

.