Caroline Maes verklapt het al over toekomst in 'Familie': "Kijker gaat fameus schrikken"
STG
Caroline Maes verklapt het al over toekomst in 'Familie': "Kijker gaat fameus schrikken"
Foto: VTM

Caroline Maes vertolkt al meer dan twintig jaar de rol van Mieke in 'Familie'. Het lijkt er dan ook op dat er binnenkort een grote verandering zit aan te komen in de soap.

Enkele weken geleden werd Caroline Maes voor het eerst gespot met blonde lokken. Een verschijning die de geruchtenmolen op volle toeren deed draaien.

Nu reageert ze voor het eerst op alle commotie in Story. "Eigenlijk wilde ik al heel lang een ander kapsel om op mijn gemak wat grijze haren te kunnen krijgen. Op dit moment is het nog aan de blonde kant, maar binnen een dagelijkse serie is dat niet zo eenvoudig", vertelt Caroline.

Zomaar van kapsel veranderen is niet toegestaan. Wat dat betekent voor haar rol in 'Familie' kan ze nog niet zeggen. "Ik kan alleen zeggen dat ik nu de kans heb gekregen om mijn kapsel te veranderen", zegt ze.

Hoewel ze toch een tipje van de sluier oplicht. "Voor Mieke staat er een grote verandering op het programma, de kijkers zullen erg verrast zijn", onthult ze. "Voor de rest moeten de fans van de serie gewoon blijven kijken", voegt ze eraan toe.

Meer nieuws

Meer nieuws

.