'Zomerhit' verhuist naar nieuwe locatie: 'Dit duet zal voor kippenvel zorgen'
COS

De afgelopen weken bouwden Niels Destadsbader en Siska Schoeters een feestje in De Panne. Komende zaterdag verhuist 'Zomerhit' naar Bredene.

Op woensdag 27 juli wordt de derde 'Zomerhit'-show opgenomen in Bredene. Opnieuw passeren er vier 'Zomerhit'- genomineerden: Berre, Jérémie Vrielinck & Sali Haidara, Metejoor & Snelle en Pommelien Thijs.

Daarnaast zal ook Ozark Henry 'I'm Your Sacrifice', zijn 'Zomerhit' uit 2013, brengen. Dat doet hij niet alleen. Voor de gelegenheid zullen Kato Callebaut en Tom Dice van The Starlings samen met de West-Vlaming voor kippenvel zorgen.

Nostalgie troef met 'Mooi Weer Vandaag' van Bart Kaëll, 'Turn The Tide' van Sylver én 'Test of Time' van The Dinky Toys. Dat laatste nummer won in 1992 de prijs voor 'beste Belgische productie'.

Er is ook plek voor jong talent op het podium. Met haar veertien lentes is 'The Voice Kids'-winnares Karista Khan misschien wel de jongste, maar dat zal haar niet tegenhouden om met haar 'Shackles' van Mary Mary een feestje te bouwen in Bredene.

Meer nieuws

Meer nieuws

.