VRT zwaar onder vuur na twijfels over 'Blokken': "Zijn ze daar helemaal gek geworden?"
COS

Fans van 'Blokken' kregen slecht nieuws tijdens het WK voetbal. 'Thuis' werd vroeger op de avond uitgezonden, waardoor 'Blokken' even van het scherm verdween.

'Blokken' is sinds een tijdje terug op televisie te zien. Maar of dat na het voorjaar zo blijft, dat is volgens HLN onzeker. "De zoektocht naar extra inkomsten drijft de VRT-bazen richting verjonging en vernieuwing. Niet toevallig dat uitgerekend 'Blokken' tijdens het WK voetbal werd geofferd", lezen we.

'Blokken' met Ben Crabbé scoort - vooral bij een ouder publiek - nog steeds goed. Dat merken we ook op sociale media aan de reacties op de geruchten. "Ik heb maar één woord: schandalig. Als ze dit programma van ons afpakken. Mogen wij als ouderen dan niets meer hebben?", klinkt het.

"Waar is de CEO mee bezig?", lezen we nog. "Echt schandalig dat die mooie programma's moeten verdwijnen", vindt nog een fan. "Ze zijn helemaal gek geworden bij de VRT?", vraagt iemand zich luidop af. "Alles moet kapot, jammer. Straks de moeite niet meer waard om naar de VRT te kijken."

Meer nieuws

Meer nieuws

.