Eurovisiesongfestival VRT staat voor erg lastige beslissing nadat ook deze artiesten willen deelnemen aan Eurovisiesongfestival
COS
VRT staat voor erg lastige beslissing nadat ook deze artiesten willen deelnemen aan Eurovisiesongfestival
Foto: Eén

Hooverphonic gaf zaterdag 22 mei het beste van zichzelf op het Eurovisiesongfestival. De groep van Alex Callier, Raymond Geerts en Geike Arnaert moest tevreden zijn met een negentiende plek.

Het grootste muziekfestival van Europa is nog maar pas achter de rug of er wordt al nagedacht over de volgende edities. Naar goede gewoonte is volgend jaar opnieuw een Waalse inzending aan de beurt. In 2022 mag de VRT dan weer een artiest naar het Eurovisiesongfestival sturen.

Die beslissing lijkt moeilijk te worden, want verschillende artiesten gaven al aan wel te willen deelnemen. Zo zou Regi Penxten graag een nummer schrijven voor Camille Dhondt en ook Hadise, die eerder al deelnam voor Turkije, gaf aan België te willen vertegenwoordigen.

Ook een oude bekende zou weleens kunnen terugkeren naar het Eurovision-podium. "Bon, beginnen wij dan maar te schrijven, Tom Dice", klinkt het bij Kato Callebaut op Twitter. "Het doet mij zowaar goesting krijgen, zeg", reageert Tom.

https://twitter.com/Realregi/status/1396353193353924611

https://twitter.com/TomDiceOfficial/status/1396365340699987972

Meer nieuws

Meer nieuws

.