VRT-nieuwsanker Goedele Wachters kondigt onverwachte carrièrewending aan
PMN
VRT-nieuwsanker Goedele Wachters kondigt onverwachte carrièrewending aan
Foto: VRT/Sofie Silbermann

Goedele Wachters is één van de nieuwsankers bij de VRT. Ze kondigt een onverwachte carrièrewending aan.

Goedele Wachters heeft onlangs aangekondigd dat ze een onverwachte carrièrewending heeft gemaakt. Het nieuwsanker van de VRT heeft haar stem geleend aan een personage in de animatiefilm 'Wonka', de langverwachte prequel van de populaire film 'Charlie and the Chocolate Factory'. 

Regisseur Govert Deploige verzocht haar persoonlijk om een stemmetje voor haar rekening te nemen. Hoewel Goedele's rol in de film niet erg groot was, was ze erg enthousiast om haar medewerking te verlenen. 

In een interview met Het Nieuwsblad zei ze: "Ze hebben niet moeten aandringen. Groot was mijn rol niet. Ik moest vier zinnen inspreken en dat was het."
(Lees verder onder de foto)

Zowel de originele versie van de film 'Wonka' als de Vlaamse versie, met Goedele's stemwerk, zijn momenteel in de bioscoop te zien

Goedele, die al vele jaren een vertrouwd gezicht is op televisie, heeft haar publiek met deze onverwachte carrièrewending weten te verrassen. Dit toont aan dat ze niet bang is om nieuwe uitdagingen aan te gaan en haar talenten op verschillende manieren te ontwikkelen.

Hoewel haar rol in 'Wonka' misschien klein mag zijn, belooft de film een groots avontuur vol magie en plezier te zijn, net zoals zijn voorganger. 

Het verhaal van 'Wonka' vertelt het leven van de legendarische chocolatier Willy Wonka in zijn jongere jaren en onthult hoe hij de beroemde chocoladefabriek heeft opgericht.

Meer nieuws

Meer nieuws

.