‘Thuis’-acteur Kristof Verhassel had het niet zien aankomen: “Tot mijn verbazing vroegen ze dat”

door: COS
Afbeelding bron: VRT/Thuis

Kristof Verhassel had het zelf ook niet verwacht, maar zijn personage Jasper duikt opnieuw op in ‘ Thuis’. Hij wordt verdacht van de verkrachting van Thilly.

Nadat Jasper in ‘ Thuis’ Frederieke had vermoord, werd het personage van acteur Kristof Verhassel naar de gevangenis gestuurd. De ‘ Thuis’-kijker dacht allicht dat ze hem toen voor het laatst hadden gezien, maar nu duikt hij opnieuw op. En dat is ook tot zijn grote verbazing.

"En zo nam ik na mijn laatste scène van iedereen afscheid. Ik kreeg nog een lekkere fles als afscheidscadeau en zag ‘ Thuis’ al als een afgesloten hoofdstuk”, zegt Kristof in Dag Allemaal. “Maar tot mijn verbazing werd ik enkele weken later gebeld: of ik niet wilde terugkeren."

“’Met alle plezier!’, heb ik geantwoord. Toegegeven, er zijn nog wel enkele losse eindjes", vindt Kristof. "Jasper zat in de gevangenis voor de moord op Frederieke, maar dat was meer een uit de hand gelopen ongeval. En intussen weten we dat Thilly niet door mijn personage maar door Jacques is verkracht. Jasper wil dus gerechtigheid en zijn naam gezuiverd zien."