Stephanie Planckaert zet puntjes op de i over ‘Château Planckaert’ na kritische reacties
PMN
Stephanie Planckaert zet puntjes op de i over ‘Château Planckaert’ na kritische reacties
Foto: Photonews

Morgenavond is er een nieuwe aflevering van ‘Château Planckaert’. Het is de tweede aflevering van dit seizoen. De eerste aflevering kreeg meteen goede reacties.

‘Château Planckaert’ heeft heel wat trouwe fans. Het programma haalt telkens uitstekende kijkcijfers. Al is er ook een groot vooroordeel.

Veel mensen denken dat de Planckaerts met het programma begonnen zijn om hun kasteel te kunnen betalen. Francesco Planckaert en zus Stephanie willen dat bij Radio 2 toch even rechtzetten. Hij spreekt klare taal.

“We hadden zelfs het plan niet om nog een realityreeks te maken”, klinkt het. “We hebben toen Katrien Luyten leren kennen, de bazin van het productiehuis, en toen is dat idee toevallig ontstaan. We hadden meteen een goede klik met haar.”

"Wisten het niet goed"

Op dat moment wist Katrien echter niet dat ze al een kasteel hadden. De Planckaerts hadden het kasteel twee jaar eerder al gekocht.

“We waren zelfs nog niet aan de renovatiewerken begonnen”, legt Stephanie Planckaert verder uit. “We hadden het waterdicht gemaakt, maar dat was ook alles."

"We hebben geaarzeld om het haar te vertellen. We wisten niet goed wat er eigenlijk mee moesten. Het was een toekomstplan.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.