Stephanie Planckaert reageert op kritiek: "Kort door de bocht"
LHX
Stephanie Planckaert reageert op kritiek: "Kort door de bocht"
Foto: VRT 1

In de volgende aflevering van 'Het huis', op maandag 13 november, is Stephanie Planckaert te gast. 24 uur lang geeft ze zich bloot.

In 'Het Huis' confronteert Eric Goens Stephanie Planckaert al meteen met veelgehoorde kritiek. "Ze zeggen dat de Planckaerts een jongensfamilie is", zegt hij. 

Volgens hemzelf klopt dat niet helemaal. "Iedereen zegt dat Stephanie de baas is die alles regelt, stuurt en de controle houdt", vervolgt hij.

Ook daarmee is Stephanie niet akkoord. "Ik vind dat er controle nodig is en dat die dan ook genomen moet worden", reageert ze. "Maar iedereen in de familie heeft zijn visie en dat vind ik mooi."

"Het geeft mij zoveel voldoening dat we elkaar daarin vinden. Want het zou maar kort door de bocht zijn om te zeggen dat één iemand beslist en de rest gewoon volgt."

Ook over haar vader Eddy Planckaert heeft ze enkel positieve woorden. "Ik heb nooit iemand gekend die met zoveel overtuiging kan kiezen voor iets. Hij is heel altruïstisch en kiest steeds in ons belang", klinkt het.

"Als hij niet heeft afgezien om ergens te raken, dan is het niet gebeurd." Ook Stephanie zelf is van dat principe. "Als ik ergens wil raken, moet ik afzien."

Meer nieuws

Meer nieuws

.