Stephanie Planckaert ontroert met prachtige woorden voor ouders Christa en Eddy Planckaert
COS
Stephanie Planckaert ontroert met prachtige woorden voor ouders Christa en Eddy Planckaert
Foto: Play4

Op donderdag 5 januari krijgt de familie Planckaert een eigen musical in 'James De Musical'. Het belooft opnieuw een ontroerende avond te worden.

Op Instagram blikt Stephanie Planckaert nu al terug op de opnames van afgelopen zomer. "Mannekes, wat heb ik hiervan genoten", schrijft ze. "Het besef dat mijn ouders lang voor ons bestaan al een heel parcours hebben afgelegd van prachtige levensfases werd tastbaar."

"Ik mocht toeschouwer zijn van hun ontwapenende liefde voor elkaar en hun keuze om het leven op hun eigen typerende manier te leiden", zegt ze over haar ouders Eddy Planckaert en Christa Planckaert. De musical gaat echter niet alleen over hen.

Ook over Stephanie en haar echtgenoot Christopher Timmerman zal er een musicalscène te zien zijn. "Om na al die jaren opnieuw geconfronteerd te worden met de zestienjarige ik en het ongelooflijke verhaal die me toen overkwam was zó intens", zegt Stephanie.

"Het is waar wat ze zeggen, een mens wordt emotioneler met de jaren. En ik denk dat dat komt omdat een mens enorm dankbaar is voor al die jaren. Ik weet dat ik dat ben." Ook James Cooke is ze dankbaar. "Het was een prachtige musical, en tegelijk nog zoveel meer dan dat."

https://www.instagram.com/p/CnCcgwbINyH/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.