Stephanie Planckaert moet Christopher missen: "Moeten nieuwe soort dynamiek ontwikkelen"

door: COS
Stephanie Planckaert, Christopher Timmerman en kinderen
Afbeelding bron: Instagram @christopher_timmerman_

De familie Planckaert werkt hard verder aan het kasteel in Frankrijk. Door de coronapandemie liepen de verbouwingen vertragingen op.

Binnenkort worden de stellingen aan het kasteel weggenomen. Wanneer dat gebeurt, moet het dak van het kasteel in orde zijn. Daarom rijden Francesco Planckaert en Christopher Timmerman elke week naar Frankrijk om de handen uit de mouwen te steken. Dat weegt natuurlijk wel op hun gezinnen.

"Christopher rijdt nu al een tijdje wekelijks op en af naar Frankrijk om te werken aan het kasteel, we moeten dus met ons gezinnetje een nieuwe soort dynamiek zien te ontwikkelen waarin we heel vaak met ons viertjes thuis zijn (en waarin ik de vuilbakken zelf moet buitenzetten)", schrijft Stephanie op Instagram.

"We missen hem echt wel, en elk op onze manier gaan we daarmee om. Elara maakt honderd tekeningen, Mageno stuurt veel berichtjes met zijn papa, en Iluna en ik plannen telkens een feestje voor zijn thuiskomt. Deze keer vieren we de papa-dag met een uitje, op vraag van de kids, maar tot grote vreugde van mama en papa."

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Stephanie Planckaert over Christopher
Afbeelding bron: Instagram @stephanieplanckaert