Stephanie Planckaert en Christopher maken zich zorgen over dochter: “Zie haar er wel toe in staat”
COS
Stephanie Planckaert en Christopher maken zich zorgen over dochter: “Zie haar er wel toe in staat”
Foto: Instagram

Stephanie Planckaert en echtgenoot Christopher zullen samen met de hele familie te zien zijn in ‘Château Planckaert’ op één. Ook hun kinderen zijn van de partij in Frankrijk.

De oudste dochter van Stephanie Planckaert en Christopher is ondertussen ongeveer even oud als haar moeder toen ze van haar zwanger raakt. Christopher begint zich dan ook een beetje zorgen te maken. “Het jongste halfjaar is Iluna enorm geëvolueerd, ze is snel volwassen aan het worden”, vertelt hij in Dag Allemaal.

“Ik zie haar wel in staat om hetzelfde te doen als wij, en dat zou ik ergens jammer vinden. Ze is nog zo jong.” Dat waren Christopher en Stephanie toen ook. “Het was niet de bedoeling zo vroeg aan kinderen te beginnen. Maar we hebben er het beste van gemaakt.”

“Maar nu Iluna even oud is als wij toen, denk ik weleens: ‘Amai, dat moet voor Eddy en Christa toch niet gemakkelijk geweest zijn’.” Stephanie denkt er toch iets anders over. “Iluna heeft totaal nog geen interesse in jongens”, geeft ze toe. “Maar stel dat ze ons straks toch iets moet vertellen… Met onze steun zou het zeker lukken. Het zou iedereen lukken met steun van een familie als de onze.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.