Stephanie en Francesco Planckaert komen tot confronterend besef: "Is een fout die wij maken"
LHX
Stephanie en Francesco Planckaert komen tot confronterend besef: "Is een fout die wij maken"
Foto: Instagram @juniorplanckaert

In 'Junior op zoek naar de liefde' wordt Junior Planckaert onder meer bijgestaan door zijn zus Stephanie Planckaert. In 'Stephanie zoekt mee' krijgen we haar eigen proces ook te zien.

In de meest recente aflevering van 'Stephanie zoekt mee' voert Stephanie Planckaert met haar twee broers een openhartig gesprek over enkele van hun geheimen. Zo komen we onder andere te weten dat Junior Planckaert als kind erg veel angsten had.

Het doet Stephanie wel iets om hem zo te zien praten. "Ik vind het enorm fascinerend om te zien hoe wij zelfs Junior beter leren kennen en dat hij zich zo kan openstellen", reageert ze. "Je hebt nog nooit zoveel gebabbeld in één aflevering", richt ze zich tot hem.

Het is een eyeopener voor haar en Francesco Planckaert. "Het is goed dat Junior hier moet babbelen, maar wij moeten soms ook zwijgen, zodat hij kan babbelen", beseft Stephanie. "Dat is een fout die wij maken. Wij moeten soms minder praten."

Het is iets dat Junior kan beamen. "Ik kan het weten, want ik hou mij op de achtergrond", antwoordt hij. "Jullie zijn allemaal even erg: ik kan er niet tussen komen."

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.