Siska Schoeters kent geen genade voor Niels Destadsbader: "Kan hij niet mee lachen"
LHX
Siska Schoeters kent geen genade voor Niels Destadsbader: "Kan hij niet mee lachen"
Foto: Eén

Van de negentien exclusiviteitscontracten bij de VRT zijn er maar vier voor een vrouw. Bij de zes best betaalde schermgezichten zit er zelfs geen enkele vrouw. Bij Siska Schoeters maakt het heel wat verontwaardiging los.

Op Instagram kaartte Siska Schoeters de loonkloof bij de VRT aan. "Nu is wel duidelijk bewezen dat die in onze sector nog heel groot is", zegt ze tegen De Standaard. "Daar word ik verdrietig van."

Deze zomer presenteert ze samen met Niels Destadsbader, een van de absolute grootverdieners, 'Zomerhit' op Eén. Een programma maken met iemand die zoveel meer verdient, daar kan ze gelukkig wel mee lachen. 

"Al kan Niels er niet mee lachen dat ik ermee lach", zegt ze. Deze week nog stak ze tijdens opnames de draak met hem. "Ik had veel meer tekst dan hij. 'Niels wordt dubbel zoveel betaald als ik. Geef hem dan ook dubbel zoveel tekst als ik.' Moet kunnen, toch?", lacht ze.

Dat hij dat niet zo grappig vindt, kan haar niet zoveel schelen. "Kijk, hij lacht met mijn leeftijd, dus ik met zijn geld."

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.