Ruben Van Gucht en Ine Beyen maken duidelijk statement
PMN
Ruben Van Gucht en Ine Beyen maken duidelijk statement
Foto: Photo News

Het gonst van de geruchten over Ruben Van Gucht. Hij zou een relatie hebben met Ine Beyen. De twee geven samen ook commentaar bij het vrouwenwielrennen.

Ruben Van Gucht wordt momenteel geconfronteerd met talloze geruchten over zijn privéleven.

Er wordt beweerd dat hij een relatie heeft met zijn co-commentatrice Ine Beyen, met wie hij ook samen commentaar geeft bij het vrouwenwielrennen.

Deze geruchten zijn echter nog niet bevestigd door het duo.

Het weekblad 'Dag Allemaal' bracht enkele vermeende minnaressen van Van Gucht naar voren, waarbij zelfs Whatsapp-berichten werden gedeeld.

Dit zorgde voor een ongunstig beeld van de populaire presentator van de Vlaamse publieke omroep, de VRT.

De meest opmerkelijke beschuldiging was echter het overspel met co-commentatrice Ine Beyen, die altijd aanwezig is bij het vrouwenwielrennen.

Er zouden zelfs ooggetuigen zijn die de twee samen in hotels hebben gezien. Tot op heden hebben zowel Van Gucht als Beyen deze geruchten echter niet bevestigd.

Kort nadat de beschuldigingen naar buiten kwamen, gingen Ine en Ruben samen naar Marokko voor de MTB-wedstrijd Roc du Maroc.

Opvallend genoeg deelden ze beiden een prachtige foto op hun Instagram-verhaal. Hiermee lijken ze te willen aangeven dat ze zich niet laten beïnvloeden door de voortdurende geruchtenstroom.

Meer nieuws

Meer nieuws

.