Interview Producer Thuis over slechterik Chris: “Dat contrast is heel mooi bij dit personage”
WVDS
Producer Thuis over slechterik Chris: “Dat contrast is heel mooi bij dit personage”
Foto: Eén

Vorig seizoen speelde Peter Van de Velde op een sublieme manier de rol van slechterik Jacques. In het huidig seizoen geeft acteur Danny Timmermans gestalte aan de succesvolle maar gewiekste zakenman Chris.

Het lijkt er wel op dat ‘Thuis’ steeds een boosaardig karakter nodig heeft. “Ik ben ervan overtuigt dat in elke fictieserie er wel iemand de slechterik moet zijn”, aldus Hans Roggen, producer van ‘Thuis’. 

“De graad van slechtheid en de manier waarop het slechte karakter wordt gespeeld durft al wel eens afwijken, volgens Hans. “De ene keer is dat een personage met een kleine hoek af, maar soms is het iemand met een serieuze hoek af.”

“Chris is een personage dat naar de buitenwereld toe de best mogelijke ondernemer is: een vriendelijke man, lacht iedereen toe, is succesvol en charmant. Maar ondertussen weet de kijker al wel dat het eigenlijk een gevaarlijke gast is.”

Mensen krijgen zelfs sympathie voor zijn personage blijkt uit reacties op sociale media. “Hij is een charmeur en net dat contrast in zijn personage is heel mooi.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.