Plottwist in ‘Thuis’ is voor velen de brug te ver: “Hier houdt het op”
ASX
Plottwist in ‘Thuis’ is voor velen de brug te ver: “Hier houdt het op”
Foto: Eén

In ‘Thuis’ wordt de laatste rechte lijn ingezet richting de zogenaamde midseason-finale. Voor het eerst in de geschiedenis pakt de populaire soap uit met een dubbelaflevering op Goede Vrijdag. Die staat in het teken van het personage Bob (Christophe Haddad).

Op social media zijn het echter twee andere protagonisten die momenteel in de kijker lopen. Zo zijn Frank (Pol Goossen) en Rosa (Annick Segal) momenteel kop van jut. De reden? In de aflevering van vrijdag begonnen de twee passioneel te kussen.

Trouwe kijkers van de serie weten dat Frank en Rosa in hun jonge jaren al eens van bil gingen. Die onenightstand resulteerde in de geboorte van ons Peggy (Sally-Jane Van Horenbeeck). Dat de twee na al die jaren toch weer gevoelens voor elkaar zouden hebben, is voor heel wat kijkers dan ook erg vergezocht.

“Zitten de schrijvers aan de coke?”, vraagt een fan van het programma zich af. “Is dit wat we onze kinderen willen meegeven?”, vult iemand anders aan. Voor sommige kijkers is deze plottwist een brug te ver. “Hier houdt het nu echt op voor mij”, klinkt het gedecideerd.

Wie er toch geen genoeg van kan krijgen? Een nieuwe aflevering van ‘Thuis’ is er deze avond om 20h15 op VRT1.

Meer nieuws

Meer nieuws

.