Reactie Planckaerts overladen met reacties na geweldig nieuws
PMN
Planckaerts overladen met reacties na geweldig nieuws
Foto: VRT

De familie Planckaert maakte onlangs fantastisch nieuws bekend. Dat is ook de fans niet ontgaan. De familie wordt overladen met reacties.

De  familie Planckaert heeft onlangs fantastisch nieuws aangekondigd en dit is zeker niet onopgemerkt gebleven bij hun fans.

De familie heeft aangekondigd dat er volgend jaar opnieuw glampingweekends georganiseerd zullen worden bij hun kasteel en de reacties stromen binnen.

De glampingweekends zullen plaatsvinden in de maanden mei, juli en augustus en het is zelfs mogelijk om alvast te reserveren.
(Lees verder onder de foto)

Dit nieuws heeft bij diverse fans van de familie Planckaert voor veel enthousiasme gezorgd.

Velen zijn verheugd dat de familie deze populaire evenementen opnieuw op de agenda heeft gezet.

Reacties van fans stromen binnen bij de familie. Verschillende volgers delen hun blijdschap en geven aan dat ze zeker van plan zijn om langs te komen.

"Wat leuk dat jullie dit weer gaan doen", schrijft een enthousiaste volger. "Wij kijken er ontzettend naar uit en kunnen niet wachten tot de zomer weer begint." 

De glampingweekends bij het kasteel van de familie Planckaert zijn in voorgaande jaren erg populair gebleken.

Tijdens deze weekends kunnen bezoekers genieten van een luxueuze kampeerervaring in een prachtige omgeving.

Naast het kamperen kunnen bezoekers ook genieten van diverse activiteiten en faciliteiten op het terrein. 

De aankondiging van de glampingweekends heeft dus zeker voor veel opwinding gezorgd onder de fans van de familie Planckaert.

Voor velen is dit de perfecte gelegenheid om een bezoek te brengen aan het kasteel en te genieten van een onvergetelijke vakantie.

Met de mogelijkheid om alvast te reserveren kunnen fans nu al uitkijken naar deze bijzondere ervaring in de zomer van volgend jaar.

Meer nieuws

Meer nieuws

.