Château Planckaert Pauline De Vos drukt Junior Planckaert met neus op de feiten: "Dat gaat gewoon niet"
COS
Pauline De Vos drukt Junior Planckaert met neus op de feiten: "Dat gaat gewoon niet"
Foto: Instagram@devospauline

De familie Planckaert verkocht eerder dit jaar de chambre d'hôtes in België. Zo kunnen ze meer tijd maken voor de nieuwe projecten in Frankrijk.

Bij het afscheid van de chambre d'hôtes was Pauline De Vos, de vriendin van Junior Planckaert, er ook bij. "Het is iets moois dat je afsluit en je start met iets nieuws", zei ze in 'Château Planckaert' tegen haar vriend. Die merkt op dat dat 'nieuwe' zich wel in Frankrijk bevindt, een stuk verder.

Pauline reisde al verschillende keren heen en weer tussen België en Frankrijk. Zes uur heen, zes uur terug. Voor een weekend is dat vrij lang. "Hebben we het ervoor over? Sowieso. Maar ga ik er ieder weekend kunnen zijn? Nee", benadrukt ze.

"Dat is ook logisch. Ik heb hier ook plannen. Maar naar lange termijn toe ga ik toch een keer moeten beslissen in hoeverre dat allemaal haalbaar is", bedenkt Pauline zich. "Wat ik wel al weet, is dat Frankrijk nu onze bron van inkomsten wordt", zegt Junior.

"Maar snap je mij ook? Met m'n job is dat supermoeilijk te combineren. Ik wil graag bij alles erbij zijn, maar dat gaat gewoon niet. Ik ga superveel leuke dingen missen. Maar we zullen zien, stap voor stap", zegt Pauline. "Als je elkaar graag ziet, raak je er altijd uit, denk ik", aldus Junior.

Meer nieuws

Meer nieuws

.