BREAKING NEWS Niels Destadsbader heeft groot nieuws te melden
PMN
Niels Destadsbader heeft groot nieuws te melden
Foto: Photonews

Niels Destadsbader heeft groot nieuws te melden. De zanger/presentator maakte het nieuws zaterdagochtend zelf bekend.

Niels Destadsbader gaat exclusief voor de VRT werken. Hij vertelde dat in het Radio 2-programma 'De Vijver van Siska'. 

Voor Niels is het een terugkeer naar de plaats waar alles voor hem in 2009 begon. Hij begon zijn carrière immers bij Ketnet.

"De VRT wil de komende jaren bouwen aan een nieuwe toekomst waar ik me helemaal kan in vinden", legt Niels uit. "De toekomstvisie en het maatschappelijke engagement van de Reyerslaan spreken mij enorm aan. De mensen die hier zitten hebben mij meteen overtuigd met hun enthousiasme en ik wil daar mee mijn schouders onder zetten."

Het is verrassend nieuws dat Niels terugkeert naar de VRT. Hij was de voorbije jaren aan de slag bij VTM. Daar presenteerde hij onder meer 'De Gouden Schoen' en 'The Masked Singer'.

VTM
Niels was bereid om bij VTM een nieuw exclusiviteitscontract te tekenen, maar de onderhandelingen liepen af op een sisser. "Ik heb geweldige jaren gekend bij VTM", blikt hij terug. "Hele mooie kansen gekregen, toffe programma’s gemaakt en mogen samenwerken met erg veel fijne mensen. Daar ben ik heel dankbaar voor. Maar ik heb hier lang over nagedacht en ik heb heel veel goesting in dit nieuw avontuur."

Radio 2
De projecten die Niels gaat doen voor VRT zijn nog in volle voorbereiding. Wat we al wel weten is dat hij te horen zal zijn op Radio 2. "Met Niels in ons Radio 2-team krijgen we heel wat extra zuurstof om mooie radioverhalen te bedenken. Op naar een druk, maar boeiend najaar op Radio 2", zegt Radio 2-nethoofd Rino Ver Eecke.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.