Niels Destadsbader compleet gebroken: "De grond zakte weg onder mijn voeten"
COS
Niels Destadsbader compleet gebroken: "De grond zakte weg onder mijn voeten"
Foto: Play4

Op woensdag 26 oktober gingen Niels Destadsbader en Dieter Coppens samen met zes andere bekende mannen uit de kleren. Dat deden ze voor 'Kom op tegen Kanker, alles in de strijd'.

Met 'Kom op tegen Kanker, alles in de strijd' willen Niels Destadsbader, Dieter Coppens, Bart Peeters, Warre Borgmans, Malik Mohammed, Guga Baúl, Rik Verheye en Joris Brys aandacht vragen voor mannenkankers zoals teelbalkanker en prostaatkanker.

Dieter en Niels kwamen al van dichtbij in contact met prostaatkanker, toen hun vaders erdoor werden getroffen. "Mijn vader is kinesist, die weten natuurlijk veel meer over hoe het menselijk lichaam in mekaar zit en kunnen vaak ook beter relativeren. Maar tegelijkertijd is onze pa een heel emotionele", vertelt Niels in Story.

"Hij zei: 'Ik heb veel prostaatkankerpatiënten die bij mij komen revalideren en nu moet ik zelf bekkenbodemspieroefeningen doen, alleen op mijn bed terwijl ik zit te huilen.' De grond zakte weg onder mijn voeten. Mijn vader, de gids in mijn leven", aldus een emotionele Niels Destadsbader.

Meer nieuws

Meer nieuws

.