Na innige samenwerking: Siska Schoeters heeft bijzondere boodschap voor Niels Destadsbader
LHX
Na innige samenwerking: Siska Schoeters heeft bijzondere boodschap voor Niels Destadsbader
Foto: VRT

Op 26 oktober gaat Niels Destadsbader samen met zeven andere bekende mannen uit de kleren om het probleem van kanker bij mannen onder de aandacht te brengen. Hij heeft een bijzondere supporter: Siska Schoeters.

De hele afgelopen zomer hebben Niels Destadsbader en Siska Schoeters innig samengewerkt bij 'Zomerhit'. Zo innig zelfs, dat veel kijkers dachten dat er iets meer gaande was tussen hen. Dat hebben ze echter steeds met een kwinkslag ontkend.

Ook nu Niels zijn striptease-act voorbereidt, krijgt hij steun van Siska. Wanneer hij te gast is op Studio Brussel, krijgt hij van haar een audiobericht.

"Hey baby, het is je allerliefste Siska hier", luidt dat. "Ten eerste: gefeliciteerd met het programma. Ik denk dat het de eerste keer in de geschiedenis van de mensheid gaat zijn dat er zoveel mannen samenkomen die dan ook nog eens over iets heel belangrijks praten. Dus dat is echt een heel goede zaak."

"Ten tweede ben ik zeer blij met het programma, want een hele zomer beloven, beloven, beloven... En eindelijk ga ik het zien: de tempel", vervolgt ze, waarmee ze op zijn lichaam doelt. Niels neemt haar boodschap serieus op. "We hebben nog een paar dagen om aan de tempel te werken", klinkt zijn reactie.

Meer nieuws

Meer nieuws

.