Muziekfans maken zich opvallende bedenkingen bij 'Zomerhit' en 'Tien Om Te Zien'
COS

We mogen ons deze zomer niet aan één maar twee muziekprogramma's verwachten. VTM brengt 'Tien Om Te Zien' terug en Eén maakt een zesdelig programma van 'Zomerhit'.

De opnames van 'Zomerhit' zijn al volop aan de gang. Het programma zal vanaf 16 juli tot en met 20 augustus elke zaterdag te zien zijn bij Eén. VTM heeft de opnames van 'Tien Om Te Zien' gepland tussen 25 juli en 10 augustus. Wanneer het programma wordt uitgezonden, is nog onduidelijk.

Wij vroegen onze lezers naar welk muziekprogramma ze nu het meeste uitkijken. Velen onder jullie blijken af te haken voor zowel 'Zomerhit' als 'Tien Om Te Zien'. Anderzijds zijn er ook veel mensen die naar beide programma's uitkijken.

Maar als er dan toch moet gekozen worden, dan kiezen de meesten voor 'Tien Om Te Zien'. "Bij 'Zomerhit' weet je op voorhand al wie wint", legt iemand uit. "TOTZ, pure nostalgie naar mijn jeugdjaren", zegt nog een lezer. "'Tien Om Te Zien' is veel beter. Daar krijgen schlagerzangers de kans, bij VRT niet."

Iemand die eerder uitkijkt naar 'Zomerhit' heeft daarvoor een opvallende reden. "Ik begrijp niet waarom ze Willy en Anne hebben opgevist om 'Tien Om Te Zien' te presenteren. Ze zijn passé, laat het nu maar over aan de jonge generatie", aldus een kritische kijker.

Meer nieuws

Meer nieuws

.