Thuis Makers van Thuis hebben groot nieuws voor alle fans: “Dit mag je nog verwachten”
PMN
Makers van Thuis hebben groot nieuws voor alle fans: “Dit mag je nog verwachten”
Foto: VRT/Thuis

De hele crew van Thuis heeft dit najaar iets te vieren. Op 23 december zal het precies 25 jaar geleden zijn dat de VRT de eerste aflevering van de soap uitzond.

Voor royaltykenner Sally Bedell Smith is het duidelijk: Meghan Markle voelt zich nog altijd een Hollywoodster. “Maar dat is ze nu niet meer. Ze is nu een royal”, klinkt het bij Sally. “En hoe ze een royal moet zijn, weet ze nog altijd niet.” Dat is het strenge oordeel van de gerespecteerde Amerikaanse royaltybiografe.

Volgens haar heeft de hertogin van Sussex het dan ook louter aan zichzelf te wijten dat ze zo onpopulair is bij het Britse volk én de pers. “De gewoonten en zeden van Hollywood krijg je niet zomaar uit een voormalige actrice”, legt Sally uit. “En die druisen dan nog eens volledig in tegen die van Buckingham Palace.” Meghan zou gewoon diezelfde Hollywoodster gebleven zijn en een dergelijk divagedrag blijven vertonen, in plaats van een dienende rol als royal, iets wat Kate Middleton al van in het prille begin prima onder de knie heeft. “Meghan zal altijd ‘die Amerikaanse lastpost’ blijvené, aldus de biografe.

Meer nieuws

Meer nieuws

.