Lotte Vanwezemael komt met opvallend voorstel voor Junior Planckaert

door: COS
Lotte Vanwezemael in 'De Cooke & Verhulst Show'
Afbeelding bron: Play4

'Château Planckaert' moet op zondag plaats maken voor 'Reizen Waes'. Binnenkort is er wel een nieuwe Planckaert-programma.

Junior Planckaert deed enkele maanden geleden een opvallende aankondiging. Hij zou het programma 'Junior op zoek naar de liefde' gaan maken en zocht gegadigde dames. In de reeks gaat Junior, de jongste telg van de familie Planckaert, op zoek naar de liefde, maar vooral ook naar zichzelf. 

Junior heeft heel wat vragen over de liefde. Hij beseft ook dat hij niet snel zijn gevoelens toont en wil daaraan werken. Psychologe Sarah Van Pelt zal hem daarbij proberen te helpen. Ook de dames zullen tijdens het traject door Sarah worden bijgestaan.

Junior kan, als hij dat wil, nog rekenen op de hulp van een experte. "Als je nog tips nodig hebt, ik ken toevallig nog een seksuologe", klinkt het bij Lotte Vanwezemael onder de preview van 'Junior op zoek naar de liefde'.

De reactie doet Junior lachen. Zijn volgers reageren opvallend. "Lotte, is Junior anders niks voor jou, als het hier op niks uitdraait?", lezen we. En: "Da's nog iets voor jou, Lotte!"