Kijkers van '1 jaar gratis' hebben allemaal dezelfde opvallende boodschap voor Kamal Kharmach
COS
Kijkers van '1 jaar gratis' hebben allemaal dezelfde opvallende boodschap voor Kamal Kharmach
Foto: VRT

Donderdag ging '1 jaar gratis' van start. Het nieuwe seizoen bracht heel wat veranderingen met zich mee.

Thomas Vanderveken moest afhaken voor dit seizoen. Hij wordt opgevolgd door niemand minder dan Kamal Kharmach. Die gooide het spel meteen om. De kandidaten kwamen meteen te weten voor welk bedrag ze spelen: zo'n 85.000 euro.

Op Facebook reageert Kamal na zijn eerste aflevering. "Merci om te kijken allemaal! Heb mijn best gedaan", klinkt het. "Wat je ook doet, altijd leuk om naar jou te kijken. Goed bezig!", reageert een kijker. "Je hebt dat schitterend gedaan! Je hebt de vuurproef overleefd!"

"Je hebt aan alle verwachtingen voldaan: charmant en empathisch, een echte topper", lezen we. "Ik vond het heel goed. Beter dan de andere presentatoren", vindt iemand. "Ik was wel fan van Thomas, maar ik heb hem helemaal niet gemist. Well done." En: "Waardige opvolger van Thomas."

"Je hebt meer dan je best gedaan. Alleen die Antwerpse 'a'", grapt een kijker. "Maar één minpuntje: ik erger me aan dat 'goe', het is 'goed'. Niet alleen jij hebt die afwijking, hoor. Voor de rest prima presentatie, een grapje af en toe maakt het programma af."

Meer nieuws

Meer nieuws

.