Junior Planckaert gaat volledig de mis in tijdens 'Junior op zoek naar de liefde': "Ik ben een kieken"
COS
Junior Planckaert gaat volledig de mis in tijdens 'Junior op zoek naar de liefde': "Ik ben een kieken"
Foto: VRT - Thomas Geuens

Vorige week maakte Junior Planckaert een moeilijke beslissing in 'Junior op zoek naar de liefde'. Bij Dianta zag hij zichzelf geen romantische gevoelens ontwikkelen.

Junior Planckaert beleefde vorige week ook zijn eerste een-op-eendate. Hij nodigde Ati uit in zijn huisje om samen te koken. Op dinsdag 24 mei nodigt hij Pauline uit voor een persoonlijke date.

Deze keer is het Junior zelf die achter het kookfornuis plaatsneemt. En dat had hij beter niet gedaan. Met de beste bedoelingen maakt hij een maaltijd klaar. Hij heeft er alleen niet echt rekening mee gehouden dat Pauline lactose-intolerant is.

"Ik heb er room in gedaan", klinkt het plots bij Junior wanneer ze aan het gerecht willen beginnen. "Dat is niet erg. Het is oké. Als het verwerkt is... Ik heb ook een pilletje gepakt", reageert Pauline.

"Ik heb ook boter gebruikt", beseft Junior vervolgens. "Ik ben een kieken." En dat is niet alles. "En nog een beetje kaas erbovenop. 'Ik ga ze helemaal vergiftigen.' Je mag me ineens naar huis sturen, je hoeft geen omweg te zoeken", grapt Pauline.

'Junior op zoek naar de liefde', elke dinsdag om 20.35 uur bij Eén.

https://www.instagram.com/reel/Cd7lLhHAqXF/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.