Jeroen Meus mag zich aan verrassend aanbod verwachten van Gert Verhulst
PMN
Jeroen Meus mag zich aan verrassend aanbod verwachten van Gert Verhulst
Foto: VRT1

Jeroen Meus heeft nog een contract voor drie seizoenen lopen bij de VRT. Mogelijk stapt hij daarna op bij de openbare omroep. Dat zou ook het einde betekenen van ‘Dagelijkse Kost’.

Er zijn heel veel fans van ‘Dagelijkse Kost’ die hopen dat Jeroen nog langer dan drie seizoenen doorgaat. Daar is nog geen beslissing over genomen. We zullen moeten afwachten wat de toekomst brengt.

Als de VRT zou beslissen om het contract van Jeroen niet te verlengen, dan wil dit niet zeggen dat hij zal verdwijnen van het scherm. Jeroen is een populair tv-figuur. Er zullen ongetwijfeld nog zenders zijn die met hem willen samenwerken.

Eén van die tv-zenders is ‘Njam’. Grote baas Gert Verhulst zou hem waar wat graag inlijven. “Waarom zou ik het Jeroen niet vragen”, reageerde hij eerder al in TV-Familie. "Omdat hij een lopend tv-contract heeft is dat op dit moment niet aan de orde.”

Maar wat als het tv-contract afloopt? “Ik sluit het in de toekomst zeker niet uit”, is Gert duidelijk. “Ik weet dat Jeroen een fervent kijker is van ‘Njam’. Ik zie hem in de toekomst zeker nog wel iets doen bij ‘Njam’”.

Meer nieuws

Meer nieuws

.