Iluna Timmerman maakt zich sombere bedenking over relatie met Robin: "Daar ben ik een beetje bang voor"
COS
Iluna Timmerman maakt zich sombere bedenking over relatie met Robin: "Daar ben ik een beetje bang voor"
Foto: Eén

Iluna Timmerman, de dochter van Stephanie Planckaert en Christopher Timmeman, heeft een vriendje. Iluna heeft al zo'n jaar een relatie met Robin Warrant.

Iluna Timmerman heeft lang geen nood gehad aan de liefde. Ze dacht dat ze nooit verliefd zou worden iedereen overdreef. Maar dan kwam Robin op Iluna's pad. "Ik verschiet er eigenlijk zelf van dat is zo 'vast' ben aan iemand", geeft Iluna toe in Generation M van MNM.

"Ik dacht echt: da's niet iets wat ik ga doen, ik ben een independent woman, ik ga heel mijn leven alleen zijn en heel gelukkig zijn. Maar die jongen kwam en gaf mij de bloemen die hij bij de koers won. Dat was zo schattig."

"In het begin waren we gewoon vrienden. Nu is dat een persoon die superbelangrijk voor mij is en bijna familie is voor de rest van de familie. Het is zot hoe snel dat verandert", bedenkt Iluna zich. "Op emotioneel vlak ben ik een beetje afhankelijk van iemand en dat had ik niet verwacht."

"Als ik hem nu zou verliezen, gaat dat wel heel moeilijk zijn om terug alleen te moeten zijn. Daar ben ik een klein beetje bang voor", zegt Iluna. "We hebben al een paar ups en downs gehad. In die momenten zie ik wel in: ik kan ook gelukkig zijn alleen, maar we kunnen ook gelukkig zijn samen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.