Fans van Junior Planckaert hebben duidelijke boodschap: "Er bestaat geen twijfel over"
COS

Het einde van 'Junior op zoek naar de liefde' is in zicht. Dinsdagavond zien we hoe Junior Planckaert naar het buitenland trok met zijn dames.

Junior Planckaert had het de afgelopen weken steeds moeilijker om dames naar huis te sturen. Dinsdag 14 juni belooft het nog lastiger te worden. Met Pauline, Delphine en Ati klikt het immers erg goed.

Junior hoopt dat een nieuwe omgeving hem meer duidelijkheid zal geven en trekt daarom met Ati, Delphine en Pauline naar Parijs, de stad van de liefde. Daarna zal hij de twee overgebleven dames zijn familie laten ontmoeten.

Voor Juniors fans is duidelijk wie de Planckaerts zeker mag ontmoeten: "Delphine pas het beste bij jou", klinkt het onder de foto's die Junior deelde via Instagram. "Delphine, er bestaat geen twijfel over", zegt nog iemand.

De dames lijken alvast mooie vriendschappen te hebben overgehouden aan het avontuur. "Zijn er ook momentopnames waar ik niet aan de drank zit of aan het eten ben?", vraagt Ati zich af onder de foto's. "Wat vraagde gij nu, zeer weinig van die momenten", lacht Pauline. "Geen retorische vragen stellen, a.u.b.", grapt Delphine.

https://www.instagram.com/p/CexfGUDoIgF/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.