Eurovisiesongfestival ‘Eurosong’-kandidate Loredana geeft antwoord op de vraag die iedereen zich stelt
WVDS

Loredana doet mee aan ‘Eurosong 2023’. Ze wil maar al te graag België vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival in Liverpool. En wie Loredana zegt, zegt in één adem ook Pat Krimson. Showbizz24 vroeg Loredana hoe ze omgaat met haar deelname en of wat de inbreng van Pat zal zijn. (Video-interview onderaan)

Naast ‘The Starlings’ ben jij de enige bekende naam binnen de groep van kandidaten van ‘Eurosong 2023’. Voelt dat als een voordeel of net niet?

Daar denk ik eigenlijk niet teveel over na. Iedereen heeft ook zijn eigen stijl. Ik ga gewoon mijn best doen tijdens de liveshow in Paleis 12 op 14 januari.

Met alles wat ik gedaan heb tot nu toe heb ik van de mensen enorme appreciatie gekregen: The Masked Singer, Liefde voor Muziek, Joe covers. We hebben al heel mooie dingen gedaan en ik hoop gewoon dat de mensen ook deze twee songs zullen omarmen.

‘Eurosong 2023’ is in feite een soloproject voor jou, maar natuurlijk is jouw manager en partner Pat Krimson nooit ver weg, vertel eens hoe dat gaat?

We doen dit project ook samen en dat werkt zoals steeds heel goed. Pat weet wat bij mij past en het is voor mij heel leuk om met hem samen te werken. We kunnen altijd alles tegen elkaar zeggen, zowel de goede als de slechte dingen en we nemen die ook van elkaar aan, wat heel belangrijk is als je samenwerkt met je partner.

De vraag die iedereen zich stelt: gaan we Pat ook zien in jouw act tijdens ‘Eurosong 2023’?

Dat ga ik als verrassing houden… misschien wel, misschien niet, wie weet? Daarvoor kan je het best naar ‘Eurosong 2023’ kijken vanaf 9 januari. En tijdens de liveshow in Paleis 12 gaan we er een verrassende act van maken.

Eurosong 2023: van maandag 9 januari een week lang om 19.40 uur op Eén en VRT MAX.  De liveshow op 14 januari vindt - met publiek - plaats in Paleis 12, in Brussel en wordt uitgezonden op Eén en via VRT MAX.

Meer nieuws

Meer nieuws

.