Château Planckaert Enorme tegenslag voor Junior Planckaert: 'Hij krijgt slecht nieuws te horen'
COS
Enorme tegenslag voor Junior Planckaert: 'Hij krijgt slecht nieuws te horen'
Foto: VTM

Fans van de familie Planckaert kunnen uitkijken naar het nieuwe seizoen van 'Château Planckaert'. Vanaf zondag 12 maart start het nieuwe seizoen op Eén.

De familie Planckaert heeft met de glamping een hectische zomer achter de rug in Frankrijk. De familie beseft dat de werkzaamheden aan het kasteel nu prioritair zijn. Na een marathon aan leitjes leggen, wordt het dak eindelijk afgewerkt. Een bijzonder moment voor de familie.

Ook op persoonlijk vlak is er heel wat veranderd bij de familie Planckaert. Pater familias Eddy Planckaert realiseert zich dat de bende groot wordt en zijn rol binnen de familie verandert. Christa Planckaert heeft na de dood van mémé Clara ook meer vrije tijd en die spenderen ze liefst samen.

Junior Planckaert krijgt dan weer te maken met tegenslag. Hij moet opnieuw geopereerd worden aan zijn been. Zijn rallydroom is verder weg dan ooit. Hij is vastbesloten om snel weer in de wagen te zitten en werkt hard aan zijn revalidatie. Gelukkig kan hij terugvallen op de steun van vriendin Pauline De Vos.

De kleinkinderen worden groot en slaan hun vleugels uit. Zo bereidt Iluna Timmerman zich voor op haar ingangsexamen geneeskunde, maar heeft ze nog spannender nieuws. Ze is verliefd en stelt haar vriend Robin voor aan de familie.

De familie heeft ook wat te vieren: Christa en Eddy zijn 42 jaar getrouwd en hebben nog geen tijd genomen om dit met elkaar te vieren. Ze trommelen hun kinderen op om er samen op uit te trekken voor enkele dagen familieplezier.

Meer nieuws

Meer nieuws

.