Eindelijk weten we het van Niels Destadsbader: ‘Dit is de echte reden waarom hij VTM inruilde voor VRT’
PMN
Eindelijk weten we het van Niels Destadsbader: ‘Dit is de echte reden waarom hij VTM inruilde voor VRT’
Foto: VRT1

Vanavond is het zover voor Niels Destadsbader. De komende tien weken zal hij voor een muzikale woensdagavond zorgen. Dat doet hij dus bij VRT1.

Niels Destadsbader presenteert het nieuwe programma ‘Ik vraag het aan’. Vijf bekende mensen vragen een liedje aan waar voor hen een speciale herinnering aan vasthangt. Dat liedje wordt dan live op het podium gebracht door de zanger van het nummer zelf, een rasartiest, een broer of zus, of een ander belangrijke persoon van de BV.

Elke aflevering mag ook één toeschouwer een liedje aanvragen. Dat wordt dan live gezongen door Niels Destadsbader. Je woensdag wordt dus heel muzikaal.
(Lees verder onder de foto)

Niels vertelt in Het Laatste Nieuws dat hij heel blij is met dit programma. ‘Dit programma is de reden waarom hij VTM inruilde voor VRT’, schrijft de krant.

“Vanaf het begin droomde ik van een dergelijk concept”, legt Niels uit. “Zowel ik, de VRT als het productiehuis voelden vanaf de eerste pitch dat het goed zat.”

“Zo’n programma op antenne brengen neemt heel wat tijd in beslag. Al is het fantastisch om op zo’n moment te voelen dat al je dromen en verwachtingen in elkaar vallen.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.