Eddy Planckaert is iets opgevallen bij zoon Junior Planckaert: "Eerste keer sinds een hele tijd"
COS
Eddy Planckaert is iets opgevallen bij zoon Junior Planckaert: "Eerste keer sinds een hele tijd"
Foto: Eén

Junior Planckaert zag zijn grote droom aan diggelen in april. Zijn motorongeluk met zware operatie tot gevolg zorgden ervoor dat hij weken tot maanden aan zijn bed gekluisterd was.

In september was het dan eindelijk zover. Junior Planckaert nam deel aan de Ford Fiesta Sprint Cup op het Circuit Zolder. In de wedstrijd voor talentvolle beginnende racepiloten zou Junior gewoon al wat ervaring opdoen.

In 'Château Planckaert' zien we dat Junior lange tijd voorop rijdt, maar uiteindelijk wordt hij tweede. Tot groot verdriet van nichtje Elara. Dat verdriet maakt snel plaats voor vreugde, wanneer de familie hoort dat Junior eerste is in het Belgische klassement.

Zeldzaam

Eddy Planckaert en Christa Planckaert konden er niet bij zijn. Zij wilden mémé Clara de lange reis naar België besparen. Ze leefden wel heel erg mee vanuit Frankrijk. Eddy wil zijn zoon ook iets kwijt.

"Je weet dat ik het niet gauw zeg. De derde, de vierde in de koers, het interesseert mij niet. Maar wat je vandaag gedaan hebt... Een heel dikke proficiat. En 't is zeldzaam dat ik het zeg", aldus Eddy. "Het is de eerste keer sinds een hele tijd dat ik je echt heb zien lachen", merkt hij nog op.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.