Eddy Planckaert en co moeten pijnlijke reacties lezen na laatste 'Château Planckaert'

door: COS
Familie Planckaert
Afbeelding bron: Eén

We moesten zondag afscheid nemen van 'Château Planckaert'. Na zes afleveringen is er ook een einde gekomen aan het derde seizoen.

Op sociale media klinken er veel reacties van fans die hopen dat er snel een vierde seizoen komt. Anderzijds klinkt er ook veel kritiek op de familie Planckaert en hun 'Château Planckaert'.

Zo staat vooral de inhoud van het programma ter discussie. "Van de pot gerukte invalshoeken die 't spel doen verglijden naar een bedenkelijk niveau, we hebben van dat soort programma's al meer dan genoeg", merkt iemand op.

"Het is te hopen dat het vervolg meer van de werken laat zien in plaats van de verhalen van de familie. Het begint meer en meer op 'De Pfaffs' te lijken", klinkt het op Facebook.

"Veel wordt er niet gerenoveerd, want ze zijn meer met iets anders bezig dan wat anders." En: "'Escape to the Chateau', dat was echt mooi, 'Château Planckaert' is daar een flauw afkooksel van."

Daarnaast wordt ook de oprechtheid van de familie in twijfel getrokken. "De werken worden door vakmensen uitgevoerd... De Planckaerts doen vooral alsof", meent iemand. "Goede acteurs, meer niet." 

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!