Eddy Planckaert en Christa krijgen bakken kritiek over zich heen: "Veel belachelijker moeten ze het niet maken"
COS
Eddy Planckaert en Christa krijgen bakken kritiek over zich heen: "Veel belachelijker moeten ze het niet maken"
Foto: Eén

Eddy Planckaert en zijn familie zijn binnenkort terug te zien in nieuwe afleveringen van 'Château Planckaert'. Momenteel zien we hem samen met echtgenote Christa in een nieuwe 'Iedereen Beroemd'-rubriek.

Eddy Planckaert en Christa Planckaert kruipen in de nieuwe rubriek van 'Iedereen Beroemd' in de huid van ludieke rechters. Ze geven relatieadvies aan koppels. De rubriek lijkt niet iedereen te kunnen bekoren.

"Dit programma heet niet voor niets 'Iedereen Beroemd'. Ook de Planckaerts mogen hun fifteen minutes of fame hebben, toch? Maar alle gekheid op een stokje: dit lijkt nergens op", reageert iemand.

Andere kijkers zijn een stuk scherper. "Ze gaan nu de rechtbanken en de rechters ook nog een beetje belachelijk maken", klinkt het verontwaardigd. "Veel belachelijker moeten ze het echt niet meer maken, absurd."

"Is hun geld weeral op dat de VRT wat moet bijspringen met extra programmaatjes", lezen we nog. "Man, man, man toch! Wat is de VRT laag gevallen, eerst het ochtendprogramma naar de vaantjes helpen en nu opnieuw pulp tv."

"Moet dat nu echt?", lezen we nog. "Wat een miskleun, foei", reageert een misnoegde kijker. "Betreurenswaardig", vindt een kijker. "Als de VRT nu nog altijd niet beseft dat de mensen De Planckaerts beu zijn..."

Meer nieuws

Meer nieuws

.