Dieter Coppens kan niet geloven wat hij hoort na uitzending van 'Down The Road' in Nederland
COS
Dieter Coppens kan niet geloven wat hij hoort na uitzending van 'Down The Road' in Nederland
Foto: VRT

In Vlaanderen is het nog even wachten op een nieuw seizoen van 'Down The Road'. In Nederland wordt de meest recente Vlaamse reeks sinds deze week uitgezonden.

Op sociale media reageren Nederlandse kijkers even enthousiast als de Vlaamse fans. "Heel mooi programma. Dieter Coppens gaat zo goed met ze om. Niet van die afgezaagde grapjes zoals Gordon vaak doet om leuk te lijken. Nee, deze man heeft echt gevoel", klinkt het.

"Geweldig programma. Hier kan de Nederlandse versie niet aan tippen", vindt iemand. "Helemaal met je eens. Dieter doet dit zo ontzettend leuk, geniet er echt van. Blij dat het ook in Nederland wordt uitgezonden." En:  "Wat heb ik weer genoten. Wat een topbegeleiders."

Verrassend is dat heel wat Nederlanders het programma al gezien hebben. "Was een geweldig seizoen, heb het al gezien op de Vlaamse zender", klinkt het. "Ik heb dit al gezien via de Belgische zender, heel mooi." Maar ook: "Geweldig programma. Al gezien, maar kijk weer. Zo mooi!"

Er blijken heel wat Nederlanders het programma al via de Vlaamse zender te hebben gekeken, maar dat maakt ze niets uit. Ze kijken gewoon opnieuw. "Al gezien op VRT, maar ga nog een keer kijken. Topprogramma!" En: "Al gezien, maar ik kijk weer met plezier. Geweldige groep, inclusief begeleiding." Wat een compliment voor Dieter en co!

Meer nieuws

Meer nieuws

.