Bob uit 'Down The Road' met de mond vol tanden door enorme verrassing
COS
Bob uit 'Down The Road' met de mond vol tanden door enorme verrassing
Foto: VRT

Bob kennen we uit het huidige seizoen van 'Down The Road'. Samen met Dieter Coppens, begeleidster Saar en vijf andere deelnemers trok hij naar Thailand.

Alle 'Down The Road'-kijkers hebben Bob en zijn reisgenoten volledig in hun armen gesloten. Dat mag duidelijk zijn uit alle hartverwarmende reacties die op sociale media verschijnen.

Bob en co zijn echte BV's aan het worden. Zo was Bob deze week te gast bij MNM. Robin Keyaert en Kawtar Ehlalouch hadden er voor de 'Down The Road'-ster een leuke verrassing in petto.

"Je bent fan van veel mensen, Bob, maar er zijn ook een paar van die mensen echt fan van jou", kondigt Robin aan. Vervolgens begint er een filmpje waarin Camille, Sander Gillis, Metejoor, Laura Tesoro en Francisco Schuster een boodschap hebben voor Bob.

"Ik heb gehoord dat jij een grote fan bent van mij, maar ik ben stiekem een nog grotere fan van jou, want ik geniet er zo van als ik je bezig zie op televisie", vertelt Camille. Laura zingt dan weer een preview van haar gloednieuwe single. "Een fantastisch mooi gebaar", vinden MNM-luisteraars.

https://www.instagram.com/reel/CjPzNk8gG81/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.