Zonen Britney Spears spreken zich uit over haar mentale gezondheid: Zangeres reageert furieus
COS
Zonen Britney Spears spreken zich uit over haar mentale gezondheid: Zangeres reageert furieus
Foto: Photonews

De zonen van Britney Spears zouden al een hele tijd geen contact willen met hun moeder. Jayden en Sean Preston hebben laten deze week van zich horen in een interview met ITV News.

In het interview zou Jayden volgens Mail Online zeggen dat de relatie met zijn moeder te herstellen valt, maar dat haar mentale gezondheid dat nu in de weg staat. Britney is geschokt dat haar zonen zich over hun moeder uitspreken in de media en reageert op Instagram.

"Op 40-jarige leeftijd zonder de beperkingen van wat mijn familie me heeft aangedaan... zeg ik tegen mijn zoon Jayden dat ik al mijn liefde elke dag voor de rest van mijn leven naar jou stuur", zegt Britney.

"Mijn liefde voor mijn kinderen kent geen grenzen en het doet me pijn zijn verontwaardiging te horen over hoe ik zijn verwachtingen van een moeder niet inloste. Ik hoop dat we hierover ooit face to face openlijk kunnen praten."

Britney haalt vervolgens uit naar haar ex Kevin Federline. Die heeft volgens de zangeres al 15 jaar geen job meer en rookt elke dag wiet. Naar zoon Preston richt ze zich met de boodschap dat zijn vader een hypocriet is.

https://www.instagram.com/p/Ch_U4CwPVgG/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.