Will Smith komt met statement nadat hij klap uitdeelt op podium van de Oscars
COS

We zouden bijna vergeten dat Will Smith zondag de Oscar voor 'Beste Acteur' won. Wat hij enkele minuten voor de uitreiking van zijn award deed, ging met alle aandacht lopen.

Op het podium van de Academy Awards sloeg Will Smith komiek Chris Rock in het gezicht. Dat deed hij nadat Chris een grap had gemaakt over Wills vrouw Jada Pinkett-Smith. Op Instagram laat de acteur nu van zich horen met een spijtbetuiging aan verschillende adressen.

"Geweld in al zijn vormen is giftig en verwoestend. Mijn gedrag op de Academy Awards was onaanvaardbaar en onvergeeflijk", klinkt het bij Will. "Grappen over mij zijn een onderdeel van de job, maar een grap over Jada's medische aandoening was te veel voor mij waardoor ik emotioneel reageerde."

Wereld van liefde en vriendelijkheid

"Ik zou graag publiekelijk mijn verontschuldigingen aanbieden aan jou, Chris. Ik ben over de schreef gegaan en ik zat fout. Ik ben beschaamd en mijn acties waren geen weergave van de man die ik wil zijn. Er is geen plaats voor geweld in een wereld van liefde en vriendelijkheid."

"Ik wil ook mijn excuses aanbieden aan The Academy, de producers van de show, alle aanwezigen en iedereen die heeft gekeken. Ik wil mijn excuses ook aanbieden aan de familie Williams en mijn 'King Richard'-familie. Ik betreur ten zeerste dat mijn gedrag een vlek is op wat een prachtige reis voor ons allemaal was."

https://www.instagram.com/p/CbqmaY1p7Pz/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.