Shakira voor het eerst openhartig over breuk met Gerard Piqué
COS
Shakira voor het eerst openhartig over breuk met Gerard Piqué
Foto: Photonews

De Colombiaanse zangeres Shakira zag haar huwelijk met Gerard Piqué eerder dit jaar stranden. Het ex-koppel heeft twee zonen samen.

Shakira hield de afgelopen weken de lippen stijf op elkaar over de breuk met Gerard Piqué. In Elle is ze voor het eerst openhartig over de situatie. "Het is moeilijk om over te praten, vooral omdat ik er nog steeds doorheen ga en omdat onze scheiding niet zoals een gewone scheiding is", zegt de zangeres.

Niet alleen voor Shakira, maar ook voor haar kinderen is de situatie "ongelooflijk moeilijk". "Ik probeer de situatie voor mijn kinderen te verbergen. Ik doe het om ze te beschermen. Maar dan horen ze dingen op school of komen ze online onaangename dingen tegen."

De zangeres heeft de scheiding nog niet helemaal verteerd. "Soms heb ik het gevoel dat dit allemaal een slechte droom is en dat ik op een gegeven moment wakker zal worden. Maar nee, het is echt", bedenkt de zangeres zich in het blad.

"En wat ook echt is, is de teleurstelling om te zien dat de relatie met de vader van mijn kinderen, iets wat zo speciaal was, door de media is gevulgariseerd en tenietgedaan. En dat allemaal terwijl mijn vader in het ziekenhuis lag. Dit is waarschijnlijk het donkerste uur van mijn leven."

Meer nieuws

Meer nieuws

.