Na nieuwe foto Yolanthe Cabau en vriend Lentini: 'Wesley Sneijder is er kapot van'
COS

Yolanthe Cabau heeft een nieuwe vriend. Dat gerucht deed al een hele tijd de ronde, maar nu heeft weekblad Privé ook een bijzondere foto van het koppel op de cover staan.

Yolanthe Cabau wordt al enkele maanden gelinkt aan Lentini Eersteling. Enkele weken geleden lekte er al een foto van het koppel in Mexico. Op Privé zien we nu opnieuw een foto van het koppel in Mexico. Daarop zit Xess Xava, het zoontje van Yolanthe en Wesley Sneijder, op de schouders van Lentini.

"Het is wel een foto die aangeeft dat er meer aan de hand is dan wat daten en vakantievieren met iemand die je net kent", citeert Mediacourant Evert Santegoeds, hoofdredacteur van Privé. Het blad vroeg om een reactie van Wesley. Die is er volgens Evert kapot van.

"Het is best pijnlijk voor hem natuurlijk. Dat kun je je voorstellen. Dat zei de manager ook: 'Wat denk je zelf dat hij ervan vindt?' Het is natuurlijk al pijnlijk als je je ex met een nieuwe liefde ziet zitten op een terrasje, maar met je kind in z’n nek en dan ook nog in een vrij groot weekblad in Nederland..."

"Dat is een confrontatie, juist omdat we allemaal weten dat Wesley haar heel graag terug wilde hebben en daar ook zijn best voor gedaan heeft", besluit Evert.

Meer nieuws

Meer nieuws

.