Monique Westenberg deelt verrassende verjaardagsboodschap voor André Hazes: "Dankbaar voor en trots op groei die je doormaakt"

door: COS
Andre Hazes - Monique
Afbeelding bron: Instagram @andrehazes

André Hazes mag op 21 januari zijn 28ste verjaardag vieren. Die dag laat ex-verloofde Monique Westenberg niet zomaar passeren. Op Instagram plaatst ze een pakkend bericht.

"Het leven is een treinreis en daar stappen door de jaren heen veel personen in en vaak ook weer uit. Jouw trein zat de afgelopen 28 jaar in de fastlane. Alle coupés bomvol met energieën en prikkels", begint Monique Westenberg haar verjaardagsboodschap voor André Hazes.

"Meestal was jij de machinist, soms hing je wankelend uit de ramen en er zijn ook keren geweest dat je bijna voor je eigen trein lag. Zoals afgelopen jaar. Gelukkig ontdekte je ein-de-lijk de handrem en ben je begonnen aan de reis naar jezelf", schrijft Monique.

Wagonnetjes losgekoppeld

"Je hebt, voor je dit nieuwe levensjaar in gaat, veel wagonnetjes losgekoppeld en daarmee veel patronen en personen achter je gelaten. Je mag ontzettend trots op jezelf zijn en de stappen die je maakt. Het is dapper dat je de cirkel nu écht doorbreekt en daarmee jezelf en onze zoon de toekomst geeft die jullie verdienen."

"Ik ben dankbaar voor en trots op de groei die je doormaakt. Deze reis, met en naar jezelf, is het grootste kado aan jezelf. De mensen die belangrijk voor je zijn, reizen met je mee in jouw trein. Halte voor halte. Happy Birthday", aldus Monique.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!