Moeder van Michael Jacksons kinderen klapt uit de biecht: ‘Nooit seks gehad met hem’

door: COS
Prince Jackson - Blanket Jackson - Blanket Jackson
Afbeelding bron: Jaguar PS / Shutterstock.com

De overleden ‘King of Pop’ Michael Jackson heeft drie kinderen. Debbie Rowe is de biologische moeder van twee van hen, Prince (23) en Paris (22).

Michael wilde koste wat kost kinderen en schakelde daarvoor Debbie in, die hij vijftien jaar eerder had leren kennen in de kliniek waar hij werd behandeld voor zijn huidziekte, vitiligo.

“Michael was gescheiden, eenzaam en hij wilde kinderen. Ik bood hem alleen maar mijn baarmoeder aan, het was een geschenk”, citeert Primo Debbie. “Het was iets dat ik deed om hem tevreden te houden.”

"Michaels volbloed"

Na Michaels scheiding van Lisa Marie Presley trouwde hij meteen met Debbie, die op dat moment al zwanger was. Dat gebeurde echter niet op de gebruikelijke manier. Debbie zegt namelijk dat ze nooit seks had met de zanger.

Hun kinderen zijn het resultaat van kunstmatige inseminatie mét een anonieme spermadonor. “Het was erg technisch. Net zoals ik het sperma bij m’n paard inbreng (Debbie heeft een paardenranch, red.), zo deden ze ook bij mij. Ik was Michaels volbloed.”