Marco Borsato vraagt onderzoek naar bron beschuldigingen grensoverschrijdend gedrag
COS
Marco Borsato vraagt onderzoek naar bron beschuldigingen grensoverschrijdend gedrag
Foto: Eén

Marco Borsato ligt onder vuur. Verschillende roddelkanalen waaronder 'Life of Yvonne' beschuldigen hem van grensoverschrijdend gedrag tegenover kandidaten van 'The Voice of Holland' en 'The Voice Kids'.

Donderdagavond bracht Marco Borsato voor het eerst een statement naar buiten via zijn advocaat. Daarin bevestigt Marco's advocaat dat de zanger wil dat het Openbaar Ministerie onderzoek doet naar de bron van de aantijgingen.

Marco blijkt in 2020 al een verzoek gedaan hebben bij zijn advocaten "een onderzoek in te stellen naar een aantal insinuaties verband houdend met de aantijging dat hij grensoverschrijdend seksueel gedrag zou hebben vertoond met minderjarige meisjes". Dat staat te lezen in het statement.

'Persoonlijke integriteit en reputatie'

"Tot dusverre heeft hij geen aanleiding gezien om op deze roddel in het openbaar te reageren", citeert RTL Boulevard het statement. "Gelet echter op de aanhoudende beschuldigingen en de toenemende aanvallen via en in de pers op zijn persoonlijke integriteit en reputatie, heeft het kantoor namens de heer Borsato recentelijk het Openbaar Ministerie benaderd met het verzoek om zelfstandig onafhankelijk onderzoek in te stellen naar de bron van de insinuaties met zo nodig daaraan te verbinden strafrechtelijke gevolgen."

Marco en zijn advocaten wachten het onderzoek van het Openbaar Ministerie nu af. De zanger en zijn team zullen verder geen mededelingen doen over de zaak.

Meer nieuws

Meer nieuws

.