Madonna woedend nadat sexy foto's verwijderd werden: "Zonder waarschuwing of melding!"
COS
Madonna woedend nadat sexy foto's verwijderd werden: "Zonder waarschuwing of melding!"
Foto: Denis Makarenko / Shutterstock.com

Madonna deed haar fans deze week schrikken met opvallende foto's van zichzelf. Ze poseerde er in een verleidelijke outfit inclusief ontblote borst.

'Niet volgens de regels van Instagram', oordeelt het sociale mediaplatform. En dus werden de foto's verwijderd door het platform. Madonna reageert bijzonder verontwaardigd en boos.

"Ik plaats deze foto's opnieuw, omdat Instagram ze heeft verwijderd zonder waarschuwing of melding. De reden die ze mijn management gaven, was dat een klein deel van mijn tepel bloot was", legt ze uit op Instagram.

"Het is verbijsterend dat we nog steeds in een cultuur leven waarin we elke centimeter van het vrouwelijke lichaam mogen zien, behalve een tepel. Alsof dat het enige deel van het lichaam is dat geseksualiseerd kan worden. Kan de tepel van een man niet als erotisch worden ervaren?"

"Dankbaar dat ik erin geslaagd ben mijn mentale gezondheid te behouden doorheen vier decennia van censuur, seksime, discriminatie op basis van leeftijd en vrouwenhaat", aldus een misnoegde Madonna.

https://www.instagram.com/p/CWtb5sSI031/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.