Kinderen Angelina Jolie hoeven zich geen zorgen meer te maken: 'Hij heeft een nieuwe vriendin'
COS

Angelina Jolie leek na haar scheiding van Brad Pitt een nieuwe bekendheid aan de haak te hebben geslagen. Ze werd plots vaak gespot met Abel Tesfaye, beter bekend als The Weeknd.

The Weeknd wakkerde de relatiegeruchten zelf nog meer aan met zijn nummer 'Here We Go... Again'. Daarin zingt hij: "My new girl, she a movie star". Was er dan echt meer dan vriendschap tussen Angelina Jolie en de zanger?

Als er al sprake was van een relatie, was het geen lang leven beschoren. The Weeknd werd deze week namelijk al kussend gespot met Simi Khadra, dj en model, maar vooral ook een (voormalige) vriendin van The Weeknds ex Bella Hadid.

Een relatie met Angelina lijkt nu dus wel van de baan. Wie daar niet om zal treuren, zijn Maddox en Pax, de twee oudste zonen van Angelina. Zij zouden niet achter een relatie met de Canadese superster hebben gestaan. 

"De relatie tussen hun moeder en de zanger vinden ze maar eng en zelfs een beetje gênant", citeerde Primo eerder een insider. "Ze zouden het liefst willen dat hij zou verdwijnen uit haar leven, maar daar kunnen ze zelf weinig aan doen." Simi lijkt hen nu een handje te hebben geholpen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.